Gamlebloggen

Gamlebloggen - Gloppen Lappe- og Quilteklubb

Bloggen starta i februar 2009. Klikk og finn gamle innlegg.

lørdag 15. januar 2022

Januarmøtet, laurdagskurs og ÅRSMØTE

 JANUARMØTET.

Vi var 9 stk som stilte til start på den nye quiltesesongen, hvorav 3 med symaskin, klare til å sy små og store poser med Maries veiledning.  Ingen av oss kom i mål, men det var et artig prosjekt, og trolig får i se noen ferdige produkter på neste møte.  De fleste av oss har ikke kommet skikkelig igang etter jule- og nyttårsfeiring, så vi hadde ikke noe å vise fram, men ett hederlig unntak var det.  Sol viste bl.a. et lite teppe - visstnok inspirert av et kurs AnnaKa hadde i klubben for en tid siden - som var bare nydelig.  Det var satt sammen av biter av blonder fra gamle plagg og utsnitt fra duker - vakkert håndarbeid som ellers bare ville blitt liggende usett i skuffer og skap.  Moral: klipp det opp og sett det inn i nye sammenhenger - flott gjenbruk!  Vi hadde håpet på litt bedre frammøte, men ruskeværet får ta mye av skylda for at vi ikke var flere.




LAURDAGSKURS.
29.01 på GU blir det kurs med Marie - bruk av Quick Curve linjalen (den minste) til å lage blokker til små og store prosjekter.  Vi er 7 påmeldte, men her er plass til flere.  Linjalen kan kjøpes på kurset.  Vi starter kl 10 og holder på så lenge vi vil.  Vi må ta en avgift på kr 100, da vi må betale for leie av lokalet.

ÅRSMØTE.
Onsd. 02.02 kl 18 på GU.  Vanlige årsmøtesaker og valg.  Evt. innspill fra medlemmer vil styret gjerne ha 14 dager før.  Som takk for seg, vil de som går ut av styret bidra med litt mat - i all enkelhet - så det er ikke nødvendig å ta med mat og drikke.  Vi er bare 23 medlemmer i klubben nå, så vi håper mange av dere møter, og vi håper og tror at Corona-situasjonen tillater det.
Hilsen styret v Marit.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar