Gamlebloggen

Gamlebloggen - Gloppen Lappe- og Quilteklubb

Bloggen starta i februar 2009. Klikk og finn gamle innlegg.

søndag 21. februar 2021

Nytt frå klubben

 Leiar Marit skriv:

Velkommen til vårsesongen 2021 i quiltelaget. Mye er fortsatt usikkert og forandelig pga corona-situasjonen, men vi i styret har likevel planlagt litt løselig framover. Vi begynner med et vanlig medlemsmøte onsd 3. mars kl 18.00 - på GU, som vanlig. Vi har lett etter andre - og først og fremst billigere - alternativ, men kom fram til at vi har det veldig praktisk og greit og trivelig på alle måter der vi er, så det er verd å betale litt for det. Dette ser det ut til at alle medlemmene er enige i. Det var ingen protester mot å øke kontingenten for å dekke husleiga her på årsmøtet.

Tema for mars-møtet er meget enkelt og fleksibelt: å sy noen "små-figurer" - hjerter, kyllinger, egg mm - som påskepynt. F eks til å henge i en bukett bjørkekvister, gullbusk eller hva man måtte ha av høvelige busker i hagen. Else har planer om å gå hardt til verks og beskjære sin vri-hassel. Det blir nok med slike "krøll-kvister" til alle som vil ha, sier hun. Dette blir fortrinnsvis et håndsøm-prosjekt - vil du være med så ta med høvelige stoff-biter, vatt, bånd, brodergarn, perler og generelt "stæsj". Vi ser om vi finner noen maler, men her er det bare å slippe fantasien laus!
Vi fortsetter med å være forsiktige, så ta med mat og drikke til eget bruk. Lotteriet vårt går som vanlig, men ta gjerne med høvelig små-mynt så vi slipper så mye veksling.
Vi vet at mange følger oss på face-book. Vi tar gjerne imot besøk om noen vil stikke innom og se hva vi driver med. Her er mye inspirasjon, råd og hjelp og - ikke minst - håndarbeidsglede - i quiltegjengen vår.
Første del av april er preget av påska, så da blir det ikke møte. Men i mai håper vi å møtes igjen. Vi kommer tilbake til dette møtet etterhvert. Avslutning av sesongen i juni legger vi sannsynligvis til Tin-camp i Trivselsskogen i år som i fjor. Det var virkelig vellykket og kan gjentas, føler vi.
Høsten har vi rimeligvis ikke begynt å tenke på, men vit at vi i oktober har bestilt en dame som heter Nina Strandplads til å holde kurs her. Hun er meget allsidig innen både quilting og annet håndarbeid, så hva temaet blir er ennå ikke avgjort.
Sy-laurdagene våre har en liten, men ivrig, tilhengerskare. Vi lodder stemningen for å dra igang en eller to slike, men siden vi nå betaler for leige av lokalene, må hver og en - hvis vi er eksempelvis 5 stk - betale kr 100, dessverre.
Da har ikke styret mer på hjertet for denne gangen. Håper vi sees onsd 3. mars. Vi følger selvfølgelig corona-reglene, men har likevel plass til ganske mange.
Hilsen styret v/Marit

Nokre nye bilete:

                    Inger:

Janne:


Rianne:
Marianne:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar