Gamlebloggen

Gamlebloggen - Gloppen Lappe- og Quilteklubb

Bloggen starta i februar 2009. Klikk og finn gamle innlegg.

lørdag 8. januar 2022

Januarmøtet 2022

 Hei,  Marit sende dette i går.  Vil berre seie at eg sender litt info om klubbaktiviteten, som er på symaskin, på epost. Om nokon vil vite meir, ta kontakt med Marie direkte. Om nokon ikkje får epost, ta kontakt med meg. Helsing Elin, framleis med armen i gips.


Medlemsmøte onsdag 12. januar kl 18 på GU.

    Godt nyttår!!!  Håper mange er ivrige etter å komme igang med et nytt sy-år, og mest av alt håper jeg at pandemien avtar etterhvert som året 2022 skrider fram!
    Førstkommende onsdag har vi som tema "Søte poser i fire ulike størrelser, lettsydde og praktiske".  Elin legger ut info om nødvendig stoff og evt andre sy-saker, og Marie loser oss gjennom framgangsmåten videre på møtet.  Små og store poser kan vi vel alle finne bruk for - eller gi vekk i gave ved ulike anledninger - så vi håper mange tar trimmen med å bære med seg symaskina  og møter opp.
    Ellers følger vi det kjente opplegget med matøkt - ta med nistepakke i en eller annen form,  og termos med noe godt i.  Lotteri blir det også, og selvsagt vis og fortell.
    Så minner vi om at det nærmer seg årsmøte - det blir onsdag 2.februar - og slik det ser ut i øyeblikket vil vi avholde det som vanlig.  Fjorårets digitale årsmøte var et unntak som vi håper vi slipper å gjenta.  Dersom noen har saker de vil vi skal ta opp   må de gi beskjed til en av oss i styret, helst minst to uker før årsmøtet.  Valnemda vil og begynne å røre på seg - vi er ikke så mange, så vi håper medlemmene tar det sporty om de hører fra dem og ser på det som en stafett å ta et tak i styret.
    Vil og minne om at vi har sy-laurdagskurs 29. januar.  Da følger vi opp Maries lille demonstrasjon av buelinjalen fra desembermøtet med litt "action".  Dvs vi bruker linjalen i praksis til å sy et stort eller lite produkt, alt ettersom.  Linjalen heter Quick Curve Ruler - den kan kjøpes hos Fantasi.
    Håper vi ser mange av dere på onsdag, vel møtt.
Mvh styret v Marit.
    

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar